Februari 2018

Per direct gezocht: Uitvoerend producent

 VACATURE UITVOEREND PRODUCENT

 

Pieter van Huystee Film

Pieter van Huystee Film is een documentaire/film productiehuis, gevestigd in Amsterdam. In de afgelopen 20 jaar heeft Pieter van Huystee Film vele documentaire producties ontwikkeld en geproduceerd met zowel gerenommeerde als beginnende filmmakers.

Recente producties zijn o.a, Instant Dreams, The Long Season (Best Dutch Documentary IDFA), Doof Kind (Audience Award IDFA) & De Stoel van de Laatste Jaren (VR documentary). We hebben een internationaal karakter (coproducties), maken films voor zowel de bioscoop als TV. Daarnaast produceren we ook steeds meer interactieve/digital storytelling/VR projecten.

 

Wat

Wij zoeken per 1 januari 2018 een uitvoerend producent documentaire voor 32 – 40 uur in de week.

Salaris: marktconform

 

Omschrijving

Als uitvoerend producent ben je verantwoordelijk voor de planning, (co)productie, post-productie, het budget, de contracten en fonds aanvragen van verschillende documentaires.

Je bent iedere dag betrokken bij diverse fases van het documentaire productieproces. Je schakelt tussen de vele films binnen het team van Pieter van Huystee Film.

Taken zijn o.a. begrotingen maken & beheren, eindafrekeningen maken, zorgen voor heldere controle op de documentairesprojecten, goede samenwerking met de regisseur en crewleden, opstellen & coordineren van post-productie workflow, subsidieaanvragen doen bij fondsen, heldere communicatie met externen.

 

Profiel

Wij zoeken een iemand die toegewijd wil zijn aan Pieter van Huystee Film en die in staat is leiding te geven aan de documentaire producties in nauwe samenwerking met de producent en collega uitvoerend producent:

·          Je hebt HBO/WO denk en werkniveau

·          Je bent flexibel, stress bestendig en kan tegen immer veranderende omstandigheden

·          Je hebt ervaring met communicatie met externen zoals crewleden maar ook omroepen & fondsen

·          Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als productieleider/uitvoerend producent (kan ook in een ander werkveld zijn)

·          Bij voorkeur woonachtig in Amsterdam

·          Spreekt en schrijft foutloos Nederlands en Engels

·          Je houdt overzicht en vindt het belangrijk dat er in een fijne sfeer gewerkt kan worden

·          Je bent uiteraard gevorderd in EXCEL en WORD

·          Het is een pre als je bekend bent met Indesign/photoshop & ervaring hebt met social media

 

 Bij vragen en/of interesse, neem contact op met Zoe de Wilde – zoe@pvhfilm.nl